برگزاری استارتاپ دانشجویی «کسب آغاز» از سوی جهاد دانشگاهی البرز
مدیر دفتر تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی البرز گفت: استارتاپ هایی که بر اساس مدل جهانی برگزار میشوند بسیار پرهزینه و وقت گیر هستند اما جهاددانشگاهی با همکاری اتاق البرز فضایی را فراهم کرده تا با کمترین هزینه دانشجویان بتوانند ایدههای خود را مطرح کنند .
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه البرز، ابوالحسن قاسم پور، در حاشیه برگزاری استارتاپ دانشجویی با عنوان «کسب آغاز» که با مشارکت جهاددانشگاهی و اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهارکرد: جهاددانشگاهی البرز از سال ها پیش در اتاق بارزگانی البرز فضایی را برای ارتباط صنعت و دانشگاه ایجاد کرده است .
وی با اشاره به اینکه این ارتباط بیشتر شامل ارتباط اساتید دانشگاه با حوزه صنعت میشد، گفت: برای ارتباط دانشجویان با صنعت کانونی را تحت عنوان کانون دانشجویی ارتباط صنعت با دانشگاه در جهاددانشگاهی البرز ایجاد کردیم تا دانشجویان نیز بتوانند از این فضا بهرهمند شوند .
این مسئول با اشاره به برگزاری استارتاپ کسب آغاز، گفت: این استارتاپ فرصتی را به دانشجویان میدهد تا بتوانند آینده شغلی خود را با فضای خارج از دانشگاه هماهنگ کنند .
قاسم پور با بیان اینکه این استارتاپ با مدل کاملا ایرانی برگزار شده است، گفت: استارتاپ هایی که بر اساس مدل جهانی برگزار میشوند بسیار پرهزینه و وقت گیر هستند اما جهاددانشگاهی با همکاری اتاق البرز فضایی را فراهم کرده تا با کمترین هزینه دانشجویان بتوانند ایدههای خود را مطرح کنند .
مدیر دفتر تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی البرز تصریح کرد: 83 نفر برای شرکت در این استارتاپ ثبت نام کردهاند و این امکان ایجاد شده تا ایدههایشان را بررسی کنند .
وی گفت: در این استارتاپ ایدهها، توانمندی ایدهسازی و ارزیابی ایده سازی مورد بررسی قرار میگیرد و در ارزیابی ایدهها افراد توانمند میشوند تا طرحی را براساس ایده خود بنویسند و به بازار ارائه دهند تا در نهایت فضای ورود به دنیای کسب و کار برایشان فراهم شود .
این مسئول در ادامه بر توانمند سازی ایدهها تاکید و اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از ایدههای ارائه شده قابلیت اجرایی ندارند و خیال بافانه هستند لذا باید ایدهها براساس نگاه عملیاتی ارزیابی شوند .
قاسم پور در پایان به ضرورت حمایت از ایدههای خلاقانه و کاربردی تاکید کرد و گفت: متاسفانه در البرز شرکتهای سرمایه گذار و شتاب دهنده نداریم اما جهاددانشگاهی با ارتباط با شرکتهای شناخته شده تهران که در این حوزه فعالیت میکنند توانسته شرایط عملیاتی کردن برخی از این ایدهها را فراهم کند .
نظر شما :