حضور فرمانده سپاه البرز در جهاد دانشگاهی و دفتر ایسنا البرز؛
سردار مولایی: تفکر جهادی در هر زمینهای تغییرات بنیادی ایجاد کرده است
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، سردار سیدیوسف مولایی روز پنجشنبه ۱۶ مرداد ماه به مناسبت سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی با حضور در جهاد دانشگاهی البرز و دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) گفت: صفت دانشگاه به جهاد و جهاد به دانشگاه موضوعی است که میتواند حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد چون هر جا با تفکر جهادی اقداماتی صورت گرفته، تغییرات بنیادینی هم ایجاد شده است همانطور که در بحث موشکی یا ژنتیک جهادی عمل شد و شاهد یک جهش بسیار بزرگ بودیم. در حوزه علمی، نانوتکنولوژی، مباحث پزشکی و ... هم همینطور است و در هر زمینهای اگر قرار است جهش صورت بگیرد باید جهادی فکر کرد.
وی ادامه داد: ما در حوزه خودرو جهش نداریم چون تفکر جهادی پشت آن نیست و بیشتر تفکرات و آموزههای تجاری غربی مثل مزیت نسبی و ... که جهادی نیست پشت آن است و وقتی جهادی نیست چنین وضعیتی پیدا میکند و اگر چنین باشد تا سالهای آینده هم همین وضعیت خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: چطور موتور موشک تولید میکنیم موشکی که سیستمهای هایتک و پیچیدهای مثل ناوبری دارد و از تحمل حرارت بالا برخوردار است.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) البرز ادامه داد: تفکر جهادی را باید حفظ کرد و به بدنه جامعه انتقال داد. با تفکر جهادی در دانشگاهها هم میتواند جهش بزرگی ایجاد کند چون این ظرفیت در میان ایرانیان وجود دارد بنابراین باید به دانشگاه نگاه جهادی داشت.
سردار مولایی در پایان با بیان اینکه ما آمادگی داریم از ظرفیت جهاد دانشگاهی استفاده کنیم و برای کارهای مشترک به تفاهم برسیم گفت: همچین از طرف دیگر آمادگی داریم که در کنار جهاد دانشگاهی باشیم چون هر دو نهاد جهادی هستند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جهاد دانشگاهی دو نهاد برخاسته از انقلاب
در ادامه این نشست، احمدرضا فیروزی رئیس جهاد دانشگاهی البرز به معرفی توانمندیها و ظرفیتهای این نهاد پرداخت و با اشاره به فعالیت جهاد دانشگاهی البرز در چهار بخش پژوهش، آموزش، فرهنگ و توسعه اشتغال و تجاریسازی فناوری گفت: در بخش پژوهش با امکاناتی که وجود دارد به خصوص در بحث آسیبهای اجتماعی که موضوع مهمی در استان البرز محسوب میشود اقدامات علمی مثل پیمایش ملی خانواده صورت گرفته که میتواند به برنامهریزیهای کلان کمک کند.
فیروزی افزود: علاوه بر این در بخش پژوهشی اقداماتی چون بررسی مولفههای شادکامی، راهاندازی دفاتر تسهیلگری در محلات کم برخوردار کرج و راهاندازی بانک خون بند ناف رویان صورت گرفته است.
وی به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی هم اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر دو خبرگزاری دانشجویان ایران و بینالمللی قرآنی، مرکز افکارسنجی ایسپا هم در بخش نظرسنجی فعال است و همیشه نتایج دقیقی از مأموریتهایی که به آن واگذار شده تهیه کرده است که در آخرین فعالیت خود با همکاری شهرداری، نگاه مردم کرج نسبت به کرونا را مورد بررسی قرار داده است.
فیروزی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان دو نهاد انقلابی به دنبال حفظ رویه جهادی هستند، گفت: با توجه به اینکه فعالیتهای فرهنگی یکی از زمینههای اصلی فعالیت جهاد دانشگاهی است، نگاه ما هم این است که کارهایی که بر زمین مانده است را دنبال کنیم، به عنوان نمونه یکی از این کارها بحث کرسیهای آزاداندیشی مورد نظر مقام معظم رهبری بود که جهاد دانشگاهی براساس آن مسابقات مناظره دانشجویی را طراحی کرد و این مسابقات در استان البرز تاکنون در دانشگاههای خوارزمی، علوم پزشکی، پردیس کشاورزی، علمی-کاربردی، فرهنگیان و پیام نور برگزار شده است.
وی افزود: علاوه بر این اقدامات در حوزه فرهنگی، پیش از این اقداماتی در حوزه بررسی اندیشههای فرهنگی و اجتماعی امام خمینی(ره) تحت عنوان «آفتاب در آیینه» هم صورت گرفته است. جشنواره نوآوریهای فرهنگی دانشجویان هم یکی دیگر از برنامههای فرهنگی جهاد دانشگاهی بوده که در سالهای گذشته برگزار شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی البرز به پتانسیلهای آموزشی جهاد دانشگاهی هم اشاره و تصریح کرد: در این دو بخش دو حوزه آموزشهای کوتاه مدت با آموزش مهارتهای پزشکی، فنی مهندسی و ... در قالب دورههای مهارتی برای کسب و کار و آموزشهای بلند مدت دانشگاهی عمدتاً در بخش هنر پیگیری شده است.
وی افزود: در حوزه تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی هم تاکنون به بیش از ۱۲ هزار نفر از دانشآموختگان و همچنین صاحبان کسب و کار آموزش داده شده است.
فیروزی یکی از برنامههای مهم جهاد دانشگاهی در این بخش را در حوزه مشاغل خانگی عنوان و اعلام کرد: امسال در این زمینه بنا داریم اتصال به بازار ۲۵۰۰ نفر شغل خانگی را داشته باشیم.
نظر شما :