الگوی برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی در کشور قابل دفاع است

۱۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۱ کد : ۱۱۸۳۶ معاونت فرهنگی
معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان کشور ضمن ابراز رضایت از مدل برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی در کشور گفت: اینکه الگوی برگزاری مناظرات در این چند سال به پختگی رسیده و در قیاس با الگوهای کشورهای دیگر قابل دفاع است.
الگوی برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی در کشور قابل دفاع است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد البرز، مهدی فیض در حاشیه برگزاری مرحله منطقه‌ای مسابقات مناظره دانشجویان دانشگاه‌های تهران و البرز در دانشگاه خوارزمی گفت: جهاد دانشگاهی شعاری در خصوص مناظره دارد با این مضمون که مناظره فرصتی برای یادگیری است.

فیض خاطرنشان کرد: اگر قرار است ما جامعه دانشجویی پرسشگر و اهل نقد داشته باشیم که وقتی در سطوح بالای تحصیلی قرار می‌گیرد توانایی نظریه پردازی داشته باشد، باید این توانمندی‌ها در دوران کارشناسی کسب شود، مناظره باعث می‌شود تا وقتی دانشجو به سطوح بالاتر رسید بتواند منتقد باشد.

وی افزود: لازمه رسیدن به این سطح این است که  دانشجو در دوران کارشناسی در مناظره‌ها شرکت کند و آن را آموخته باشد.

فیض در ادامه گفت: مناظره آدابی دارد که باید رعایت شود، مناظره‌های کارشناسی مانند جلسه تمرینی برای آموزش و بهبود آداب مناظره شود؛ اینکه به رأی طرف مقابل احترام بگذاریم و هم اینکه به منطق طرف مقابل پاسخ دهیم.

معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: انتظار می‌رود این تمرین گسترده‌تر و فراگیرتر باشد، پیشنهاد من در خصوص گستردگی کمی مسابقات است،  به این صورت که در هر دانشگاهی فضایی برای این مناظرات شکل بگیرد و در سطح کلانی برگزار شود و در کشور شاهد حضور چند هزار تیم فعال باشیم.

فیض با بیان اینکه الگوی برگزاری مناظرات در این چند سال به پختگی رسیده و در قیاس با الگوهای کشورهای دیگر قابل دفاع است گفت: اما این مسابقات از جهت کمی نیازمند توسعه بیشتر است و معاونین فرهنگی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور این را باید جزو مأموریت‌های اصلی خود قرار دهند تا در سال‌های بعد با چند هزار تیم این مسابقات در کشور برگزار شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هرچه تعداد شرکت کنندگان بیشتر باشد می‌تواند جو کلی دانشگاه را عوض کند.

کلیدواژه‌ها: مناظره دانشجویی


نظر شما :