صلح واقعی یعنی کاهش خشونت، تبعیض و فقر
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد البرز، محمد منصورنژاد در در نشست علمی صلح، ناصلح و پادصلح که با تاکید بر مسائل ایران در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش جهاددانشگاهی رجایی شهر کرج برگزار شد؛ گفت: این انجمن از ۱۰ سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر با ۱۳ کمیته فعال است.
وی ادامه داد: این انجمن به دنبال حضور در فضاهای علمی و آکادمیک شهرهای مختلف جهت ترویج صلح به جامعه مخاطب است.
منصورنژاد اضافه کرد: این انجمن به جز نشستهای مستمر، سالانه همایشی برگزار میکند که موضوع همایش امسال آن مکتب ایرانی صلح است.
عضو هیات مدیره انجمن علمی مطالعات صلح ایران گفت: در همایش مکتب ایرانی صلح قرار است به سه سوال ماهیت، هستی و چرایی صلح پاسخ داده شود.
وی اضافه کرد: در دنیا مکاتب زیادی وجود دارد و سوال ما این است که آیا میتوان برای صلح هم مکتبی در نظر گرفت؟ واقعیت این است هر مکتب باید دارای مبانی، اصول، روش و کارکرد باشد.
منصور نژاد اظهار کرد: باید برای صلح هم چنین اضلاعی در نظر گرفت تا بتوان کارکرد اصلی آن را مشاهده کرد.
وی خاطر نشان کرد: برای دستیابی به صلح باید گسست نسلی، حاکمیتی، جنسیتی و ... را از بین برد تا بتوانیم به تعادلی در همه ابعاد فردی و اجتماعی جامعه برسیم.
وی گفت: مکاتب صلح در رقابت با هم نیستند و در حقیقت باید هم راستا مسیر مشخص را طی کنند.
وی افزود: عدم وجود تقابل تسلیحاتی بین کشورها سطحیترین نماد صلح است و صلح واقعی زمانی است که به سمت کاهش خشونت، تبعیض، فقر و ... پیش برویم.
عضو هیئت مدیره انجمن علمی مطالعات صلح ایران گفت: صلح دارای شاخصهایی است که بر مبنای آن وضعیت کشورها نسبت به هم سنجیده میشود و در این بحث وضعیت ایران در سطح بین المللی چندان رضایت بخش نیست.
انتهای پیام
نظر شما :