بازدید رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری کرج از دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی البرز

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۰ کد : ۲۶۸۵۴ حوزه ریاست تجاری سازی فناوری و اشتغال
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج گفت: نباید ظرفیت فعالان حوزه مشاغل خانگی که امکان صادرات تولیدات خود را دارند نادیده بگیریم و باید به دنبال راهکارهای مناسب برای فروش محصولات آنها در خارج از مرزهای کشور باشیم.

ظرفیت خوب محصولات مشاغل خانگی برای صادر به خارج از کشور

احمد خیری روز یکشنبه ۲۱ دی ماه در حاشیه بازدید از دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی البرز با اشاره به اینکه برای اجرای هر چه بهتر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی امکان مکاتبه و ارتباط با شهرداری‌های دیگر کلانشهرهای کشور وجود دارد گفت: می‌توانیم به سمتی پیش برویم که نظام مدیریت شهری کشور به نوعی با این طرح درگیر شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی البرز، وی با اشاره به اینکه در تلاشیم فعالیت  بخش نمایشگاهی و عرضه مستقیم تولیدات حوزه مشاغل خانگی از ابتدای بهمن ماه در بازارچه سیب کرج آغاز شود، ادامه داد: امیدواریم با راه اندازی بخش نمایشگاهی، بخشی از مسیر اتصال به بازار برای ۲۵۰۰ نفری که در البرز ذیل طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قرار می گیرند، هموار شود.

خیری تاکید کرد: البته با راه اندازی سامانه آنلاین و الکترونیکی فروش تولیدات حوزه مشاغل خانگی هم می‌توان به درآمدزایی مضاعف برای فعالین این حوزه امیدوار بود.

این مسئول اضافه کرد: مقدمات راه اندازی سامانه آنلاین و الکترونیکی فروش تولیدات مشاغل خانگی استان فراهم شده و با پایان فرایند اخذ مجوز، شاهد ایجاد امکان فروش این تولیدات در بستر مجازی خواهیم بود.

وی ادامه داد: البته در کنار راه اندازی این سامانه می‌توان فعالان مشاغل خانگی را با سایت‌های مطرح فروش آنلاین هم متصل کرد تا از این طریق فروش خود را بالا ببرند.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج گفت: در کنار موارد مذکور نباید ظرفیت فعالان حوزه مشاغل خانگی که امکان صادرات تولیدات خود را دارند نادیده بگیریم و باید به دنبال راهکارهای مناسب برای فروش محصولات آنها در خارج از مرزهای کشور باشیم.

گفتنی است؛ طرح توسعه مشاغل خانگی به عنوان یک طرح ملی با مدیریت و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری جهاد دانشگاهی به عنوان مجری طرح در سراسر کشور در حال انجام است.

با شکل‌گیری عرضه نمایشگاهی مشاغل خانگی، زنجیره خدمات‌رسانی تکمیل می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی البرز نیز در این دیدار گفت: بدون شک اگر متقاضیان کسب و کارهای خانگی برای یادگیری و کسب مهارت‌های لازم در این حوزه وقت بگذارند و حرکت در مسیر صحیح بازاریابی و دست‌یابی به بازار را از ابتدا سرلوحه فعالیت‌های خود  قرار دهند، به پایداری بیشتری در مشاغل خود دست می‌یابند.

احمدرضا فیروزی با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه مشاغل خانگی اظهار کرد: با اجرای طرح ملی  توسعه مشاغل خانگی به دنبال آن هستیم که زنجیره خدمات‌رسانی مطلوب به کسانی که متقاضی راه‌اندازی کسب و کارهای کوچک هستند تکمیل شود.

وی ادامه داد: اغلب افرادی که وارد حوزه مشاغل خانگی می شوند، انتظار حمایت مالی و اخذ تسهیلات بانکی دارند ولی واقعیت آن است که مهم‌تر از این موضوع، مهارت آموزی و آموزش و تیم‌سازی است که اگر راهبری لازم صورت گیرد منابع مالی مورد نیاز نیز تأمین می‌شود.

وی توضیح داد: بدون شک اگر متقاضیان کسب و کارهای خانگی برای یادگیری و کسب مهارت‌های لازم در این حوزه وقت بگذارند و حرکت در مسیر صحیح بازاریابی و دست‌یابی به بازار را از ابتدا سرلوحه فعالیت‌های خود  قرار دهند، آورده مالی مناسبی کسب می‌کنند.

این مسئول اضافه کرد: در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بستر لازم برای مهارت‌آموزی متقاضیان فراهم شده و این افراد بر اساس استعدادسنجی‌هایی که صورت می‌گیرد در حوزه مورد نظر خود آموزش و مشاوره می‌بینند.

فیروزی تاکید کرد: بخشی از این آموزش‌ها با نگاه تخصصی و مهارتی پیشرانانی که در استان شناسایی شده‌اند انجام می‌شود؛ چون  پیشرانان حوزه مشاغل خانگی بر حسب سال‌ها فعالیت و اتصال به بازار، با نگاه آسیب‌شناسانه و استانداردهایی که دارند می‌توانند علاقه‌مندان راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی را راهبری کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی البرز با اشاره به اینکه تعامل شهرداری کرج برای اجرای موفق طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مناسب بوده، گفت: با معرفی بازارچه سیب از سوی شهرداری به عنوان بخش اولین بخش نمایشگاهی و عرضه مستقیم تولیدات حوزه مشاغل خانگی می‌توان به تسهیل در اتصال به بازار کسانی که کسب و کار خود را شروع کرده‌اند امیدوار بود.

فیروزی ادامه داد: این بازارچه‌ها زنجیره خدمات در حوزه مشاغل خانگی را تکمیل می‌کند و در کنار آموزش‌ها و مشاوره‌هایی که صورت می‌گیرد، بستر لازم برای اتصال به بازار نیز فراهم می‌گردد.

وی افزود: امیدواریم تعامل بین شهرداری و جهاد دانشگاهی در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی راهگشای حل مشکلات و  تسهیل در فعالیت علاقه مندان این حوزه باشد.

گفتنی است؛ طرح توسعه مشاغل خانگی به عنوان یک طرح ملی با مدیریت و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری جهاد دانشگاهی به عنوان مجری طرح در سراسر کشور در حال انجام است.


نظر شما :